Apparatuur en software

Het GeluidBuro is een onafhankelijk ingenieursbureau en dus geen leverancier van apparatuur of materialen. Toch willen wij u graag ook zelf geluid laten meten om een beter beeld te krijgen van de decibellen waar wij over praten en rapporteren. Daarnaast zijn wij intensief betrokken bij de ontwikkeling van een aantal producten.

 • dBmusic

  Met een geluidmeter kun je redelijk makkelijk meten hoe hard de muziek staat. Maar hoeveel bassen, midden- en hoge tonen er in de muziek zitten (het spectrum) is veel moeilijker te bepalen. Met dBmusic kan dit nu op een eenvoudige manier.
  Lees verder
  Fofo iPhone App

 • Ontwikkeling speakersysteem

  In samenwerking met een aantal producenten zijn wij betrokken met de ontwikkeling van speakers en dsp-systemen (digital sound processor) voor het optimaliseren van de spraakverstaanbaarheid in zalen en kerken. Binnenkort meer info.
  Lees verder
  Fofo balloon

 • Compact geluidmetertje

  Dit is een compacte handmeter die het minimale, maximale en continue geluidniveau kan bepalen. De meter heeft een automatisch verlicht scherm, eenvoudige bediening en wordt geleverd in een fraai doosje. Altijd bij de hand voor indicatieve metingen.
  Lees verder
  Fofo geluidmeter

One Big Prize Each minute!Online Gambling at rouletteonlinewonder.com.