Geschiedenis

Eigenaar en adviseur Lennard Duijvestijn staat in 1996 met twee compagnons aan de wieg van Adviesbureau IJmeer. Zij openen een kantoor aan de Le Mairekade in Amsterdam.

Na vier jaar wordt het kantoor te klein en verhuist Adviesbureau IJmeer naar de Baron G.A. Tindalstraat in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Daar groeit het bedrijf verder uit tot een volwaardig en breed akoestisch adviesbureau.

In 2010 wordt IJmeer opgesplitst in twee zelfstandige bureaus: Westerveld Advies en Het GeluidBuro. Het Geluidburo verruilt het pand in Amsterdam voor een locatie in Haarlem.

Een jaar later wordt een nauwe samenwerking gestart met Buro Appel in Joure. Per 1 januari 2012 neemt Het GeluidBuro alle geluid activiteiten over. Onder de naam Appel wordt alleen nog onderzoek op het gebied van brandveiligheid uitgevoerd.

In het tweede kwartaal van 2012 heeft Jan Bril, senior adviseur zaalakoestiek en (mede)eigenaar van ZaalTotaal, zijn activiteiten verhuisd naar het GeluidBuro, waarmee het vakgebied zaalakoestiek aan belang heeft gewonnen.

Sinds begin 2013 werkt Het GeluidBuro samen met Tjeerd de Boer van BURO DB. Na jarenlang het ‘geluid boegbeeld’ van Goudappel Coffeng te zijn, besluit hij in 2012 zelfstandig verder te gaan. Als freelance teamlid levert hij zijn expertise op het gebied van verkeerslawaai.

Omdat Het GeluidBuro steeds meer opdrachten in Duitsland verwerft, wordt halverwege 2013 de Duitse website gelanceerd. Vanuit Hannover zal de Duitse markt bedient worden onder de naam: Das Akustikbüro. Met als contactpersoon collega Uwe Sonntag.

Zie ook:
Over ons Buro
Team
Colofon

Esta eeuu solicitud solicitud esta. . Wildlife Removal